FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Met Wijnaldum had Feyenoord nu bij de eerste twee gestaan’

Willem van Hanegem denkt dat Feyenoord, mits het Georginio Wijnaldum niet had verkocht, nu bij de bovenste twee had gestaan. De Rotterdammers verkeren op dit moment op de vijfde plaats, iets waar het clubicoon erg tevreden mee is.

Vorig jaar rond deze tijd zag de wereld er in Rotterdam heel anders uit. “Iedereen kwam toen elke keer met hetzelfde lulverhaal: ‘het zijn jonge gasten’, ‘er is geen geld’. Maar je kon aan al die gasten zien dat ze goed konden voetballen en daar gaat het om. En dan gaat het erom; hoe ga ik daar mee om? Mario had daarin niet meer de juiste klik met die gasten. Dat kan, maar dat moet je dan wel beseffen.”

“Het zou me niet verbazen als dit Feyenoord bij de eerste vier, vijf eindigt. We gaan niet praten zoals aan het begin van het seizoen, toen we het over ‘het linkerrijtje’ hadden. Als we Wijnaldum niet hadden laten lopen, hadden we nu bij de bovenste twee gestaan. Dat had best gekund”, besluit De Kromme tegenover RTV Rijnmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *