FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘FC Barcelona gaat zich melden voor Robin van Persie’

Lange tijd leek het er niet meer van te komen, maar de interesse van Barcelona in Robin van Persie gaat nu toch echt serieuze vormen aannemen. De Catalanen volgen de verrichtingen van de Nederlandse sterspeler in dienst van Arsenal al geruime tijd en na de langdurige blessure van David Villa ziet het er nu naar uit dat Josep Guardiola alles in het werk gaat stellen om de aanvoerder van Arsenal naar Spanje te halen.

Diverse Spaanse media maken dinsdag melding van een bod dat door Barcelona wordt voorbereid op de Oranje-international. Hoeveel de regerend landskampioen van Spanje over heeft voor de diensten van de topscorer van de Premier League is vooralsnog niet bekend. Van Persie moet in Catalonië Villa vervangen, die de komende maanden met een gebroken scheenbeen buitenspel staat.

Voor Barcelona is de 28-jarige Rotterdammer juist nu bijzonder interessant, aangezien zijn contract in Londen over anderhalf jaar ten einde loopt. Aangezien Van Persie zijn verbintenis tot op heden nog altijd niet heeft verlengd, blijft hij voor Barça een serieuze optie. Dat de doelpuntenmachine bekend staat om zijn liefde voor ‘mooi voetbal’ en het voorlopige uitblijven van trofeeën bij Arsenal, maakt de transfer volgens de Spaanse media alleen maar waarschijnlijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *