FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Jerson Cabral in de belangstelling van Udinese’

Bij de laatste wedstrijden van Feyenoord zaten er scouts op de tribune voor Jerson Cabral. De aanvaller van de Rotterdammers wordt in de gaten gehouden door de Italiaanse stuntploeg Udinese. De jongeling zou niet lekker in zijn vel zitten bij Feyenoord en aast op een vertrek, dat meldt Corriere della Serra.

De rappe buitenspeler maakte indruk tijdens de eerste competitiewedstrijden van Feyenoord, maar zakte daarna terug. Tijdens de laatste wedstrijden deed trainer Ronald Koeman slechts een beroep op Cabral als invaller.

Doordat Udinese niet al te veel geld wil uitgeven, hopen ze dat Cabral steeds minder speeltijd krijgt. Zij gokken erop dat de technische voetballer vervolgens zelf zinspeelt op een vertrek bij Feyenoord. Hoeveel zijn huidige werkgever voor hem vraagt, is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *