FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord onderhoudt prima contacten met City

Feyenoord is hard aan het werk om de band tussen hen en Manchester City te verbeteren. De Rotterdammers huren dit seizoen John Guidetti van de steenrijke Engelse club en dit smaakt naar meer. Technisch directeur Martin van Geel en assistent-trainer Jean-Paul van Gastel brachten een bezoek aan Engeland en hebben hier een goed gevoel aan overgehouden.

Doel van het bezoek was om de band tussen Feyenoord en City te verstevigen. “De intentie van ons bezoek was het verstevigen van de band met deze ontzettend ambitieuze club. Dat is gelukt. De contacten tussen Feyenoord en Manchester City zijn uitstekend”, aldus van Geel.

Van Geel en Van Gastel spraken met meerdere mensen van de club. “We hebben gepraat over de ontwikkeling die John Guidetti bij Feyenoord heeft doorgemaakt. Manchester City is heel tevreden hoe John zich de afgelopen maanden in Rotterdam heeft verbeterd. Deze club heeft liefst 24 spelers verhuurd. Dan is het leuk om te horen dat ze het meest tevreden zijn met de ontwikkeling van John, zijn begeleiding en de rapportage over hem”, spreekt van Geel tevreden.

Over de toekomst van Guidetti is nog geen besluit genomen. “Het zou best kunnen dat Manchester City het verblijf van John bij Feyenoord ook na dit seizoen wil continueren. Het is nu nog veel te vroeg om daar duidelijkheid over te krijgen. Die beslissing wordt in Manchester op zijn vroegst tegen het einde van het huidige seizoen genomen.”

Martin van Geel hoopt de relatie met Manchester City verder uit te kunnen bouwen. De algemeen directeur vindt het trainingscomplex fenomenaal en beschouwt City als dé club van de toekomst. “Wellicht kunnen meer spelers van City zich bij ons ontwikkelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *