FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman maakt indruk op collega trainers

Feyenoord doet het dit seizoen, tegen alle verwachtingen in, uitstekend. De ploeg van trainer Ronald Koeman staat momenteel vijfde. Bij de coaches in de Eredivisie laten de Rotterdammers een uitstekende indruk achter.

Volgens Frank de Boer (Ajax) en Maurice Steijn (ADO Den Haag) is Feyenoord dé verrassing van de eerste seizoenshelft. Dat lieten de oefenmeesters weten in het programma 90 Minutes van Eredivisie Live.

“Feyenoord dat het op dit moment gewoon goed doet”, zo luidde de korte reactie van De Boer op de vraag wie hij de grootste verrassing van de Eredivisie vindt. ADO-coach Steijn is het roerend eens met zijn collega eens. “Koeman raakte Fer en Wijnaldum kwijt. En als je dan de rust bewaard met zijn charisma bij zo’n moeilijke club en gewoon aan de slag gaat met de gasten die hij heeft, dan is dat een groot compliment naar Koeman.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *