FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Beenhakker oorzaak van vertrek Rekik naar Man City’

Hij is een van de grootste talenten van Nederland en inmiddels aanvoerder van het reserves van Manchester City: Karim Rekik. Het was volgens de vader niet het geld dat de doorslag gaf maar de handelswijze van Leo Beenhakker die zijn zoon naar Manchester City dreef.

‘Karim ging vorig seizoen met grote verwachtingen de kamer van meneer Beenhakker binnen’, aldus vader Mo Rekik in De Telegraaf. ‘Hij hoopte dat er een route voor hem werd uitgestippeld naar het eerste elftal. Hij wilde weten wanneer hij zou gaan meetrainen met het eerste. Hij kreeg alleen een papier voor zijn neus dat hij kon tekenen. Jammer, echt waar, want Karim had het geweldig naar zijn zin bij Feyenoord, de club waar hij vanaf zijn zesde jaar opgroeide.’

Rekik bleek bij binnenkomst maandenlang door Manchester City te zijn gescout. ‘Bij het eerste gesprek zaten we tegenover een delegatie van negen man, die alles van Karim wisten. Zijn sterke punten, zijn zwakke punten. Hadden we nog nooit zo gezien.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *