FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘John Guidetti grootste cultfiguur in de eredivisie’

John Guidetti heeft niet lang nodig gehad om naam te maken in de Eredivisie. Slechts een half jaar zijn we bekend met de Zweedse spits van Feyenoord en nu al wordt de aanvaller gezien als de grootste cultfiguur in de Nederlandse competitie.

VI.nl vroeg in een enquête wie de grootste cultfiguur is van de Eredivisie en met een ruime voorsprong werd Guidetti gekozen. Liefst 19.669 stemmers vulden het enquête-formulier in en bijna vierduizend daarvan vonden dat de aanvaller met zijn vrolijke gedrag, rare fratsen en aparte manier van doelpunten vieren de titel verdiende.

Guidetti bleef in de verkiezing PSV’er Stanislav Manolev en ADO-middenvelder Lex Immers ruim voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *