FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord treurt niet na vertrek van Biseswar’

Feyenoord treurt niet om het vertrek van speler Diego Biseswar. De rappe buitenspeler speelt vanaf 2012 niet meer in Rotterdam en wel in het shirt van het Turkse Kayerispor. Volgens technisch directeur Martin van Geel was dit de beste oplossing voor alle partijen.

“Voor alle partijen de beste oplossing”, vertelde Van Geel. Biseswar kon bijteken bij de Rotterdamse voetbalploeg, maar weigerde die aanbieding. “Diego had kunnen bijtekenen. Wij vinden hem nog steeds een talentvolle speler die niet al te oud is. Hij heeft een beetje pech gehad dat hij geblesseerd raakte toen Ronald Koeman hier net trainer werd en het elftal steeds beter begon te draaien. Dan moet je op je beurt wachten.”

“We konden hem zeker niet meer bieden dan we hebben gedaan. Diego ging daarmee niet akkoord, zodat ik mijn handen vrij had om op zoek te gaan naar een alternatief voor zijn positie”, aldus de beleidsbepaler tegenover Voetbal International.

De geboren Amsterdammer begon zijn profcarrière bij Feyenoord. Hij werd door De Stadionclub uitgeleend aan Heracles Almelo en De Graafschap. Hij speelde 91 wedstrijden in het shirt van Feyenoord, waarin hij elf keer het doel trof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *