FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord heeft Engelse en Braziliaanse versterking op het oog’

Feyenoord is druk bezig met het versterken van de defensie, zo weten Moldavische media en The Daily Mail. Het zou gaan om twee linkervleugelverdedigers, Adam Eckersley en Enrike Souza Luvanor.

Eckersley is eigendom van het Deense AGF Aarhus. De 26-jarige Engelsman heeft in het verleden onder contract gestaan bij Manchester United. De kans is klein dat Feyenoord een kans maakt bij Aarhus, de verdediger heeft nog een contract tot 2014 in Denemarken en daardoor kan de Deense club vragen wat ze willen. Ook Reading zou in de markt zijn voor Eckersley.

Luvanor staat momenteel onder contract bij FC Sheriff. De linksback staat bekend als een scorende back, hij scoorde al zes keer in zeventien competitiewedstrijden. De 21-jarige Braziliaan zou ook in de belangstelling staan van Dinamo Zagreb en Vojvodina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *