FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Karim el Ahmadi definitief naar de Africa Cup

Karim El Ahmadi zal in januari definitief meedoen met het nationale elftal van Marokko voor de Afrika Cup. Erik Gerets, bondscoach van het Noord-Afrikaanse land, maakte vandaag de selectie bekend. Naast Karim El Ahmadi gaan ook ‘Nederlanders’ Oussama Assaïdi, Nordin Amrabat en Mbark Bousouffa mee naar Gabon en Guinea voor het toernooi.

El Ahmadi zal minstens twee wedstrijden moeten missen voor Feyenoord: de uitwedstrijd tegen VVV Venlo en de topper thuis tegen Ajax. Marokko zit in een poule met respectievelijk Tunesië, Gabon en Niger. Weten ze deze poule te overleven, dan zal hij ook de wedstrijd tegen NEC missen. In het ergste geval (bij het bereiken van de finale of de wedstrijd om plek 3 en 4) zal hij ook afwezig zijn in het duel met Vitesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *