FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti tot eind van het seizoen bij Feyenoord

De kans bestaat dat John Guidetti Feyenoord komende zomer gaat verlaten. De Rotterdammers hoeven echter niet te vrezen voor een vertrek in de winterstop, meldt zaakwaarnemer Per Jonsson zaterdag.

“De huurdeal is geldig tot de zomer en hij zal blijven”, geeft Jonsson aan tegenover Fotbollskanalen. “Daarna weet je niet of er een derde club komt die hem misschien wil kopen. Maar hij is echt gelukkig bij Feyenoord.”

De 19-jarige aanvaller uit Zweden, die wordt gehuurd van Manchester City, maakte deze jaargang al elf doelpunten voor Feyenoord. Vooral de laatste weken van de eerste seizoenshelft was Guidetti op stoom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *