FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Bologna meldt zich voor Luc Castaignos’

Luc Castaignos heeft zijn eerste maanden bij Internazionale er inmiddels opzitten, maar veel aan spelen komt hij echter niet toe. De Italiaanse topclub is van plan om de talentvolle aanvaller voor de rest van het seizoen te verhuren. Meerdere clubs zien de komst van de Nederlander wel zitten.

Castaignos, die overkwam van Feyenoord, maakte in november in de uitwedstrijd tegen Siena zijn eerste doelpunt in dienst van De Nerazzurri. In totaal kwam hij tot vier optredens sinds zijn komst. De bedoeling is dat de negentienjarige spits in de tweede seizoenshelft elders ervaring op gaat doen.

Cesena zag de komst van Castaignos al wel zitten, maar heeft nu concurrentie gekregen van Bologna. De club staat zeventiende in de Serie A en denkt de jeugdinternational nog wel goed te kunnen gebruiken. Hoe Castaignos zelf tegenover een tijdelijk vertrek staat is onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *