FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord gaat een mooie toekomst tegemoet’

Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord, kijkt tevreden terug op 2011. Hij is blij met de prestaties op het veld, daarnaast is hij tevreden over het feit dat Feyenoord het financieel steeds beter gaat.

Per april 2012 gaat de club van categorie een naar twee, een veiligere categorie. “Uiteraard blijven we ook dan een scherp bewind voeren wat betreft de financiën, dus grote transfers zijn niet aan de orde”, zegt Gudde in gesprek met RTV Rijnmond, hij sluit bewegingen op de transfermarkt echter niet uit. “Mochten er spelers weg gaan voor goede bedragen kunnen we wat investeren.”

Gudde geniet ook van de huidige prestaties van Feyenoord, dat als nummer vijf van de Eredivisie het nieuwe jaar in is gegaan. “Vergeleken met vorig seizoen is dat verbazingwekkend goed. De technische staf en de spelersgroep hebben grote stappen gemaakt het laatste halfjaar. Als we de financiële en sportieve lijn kunnen doortrekken, gaan we een goede toekomst tegemoet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *