FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel: ‘Begrijp keuze Vormer voor Feyenoord’

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, is blij dat Roda JC-speler Ruud Vormer voor de Rotterdamse club gekozen heeft. Dankzij de beleidsbepaler zal Vormer vanaf volgend seizoen te bewonderen zijn in het shirt van Feyenoord. De middenvelder komt transfervrij naar De Kuip.

“Ruud Vormer had bij andere clubs veel meer geld kunnen verdienen, maar kiest bewust voor Feyenoord. Niet alleen omdat hij hier sportief kan renderen, maar ook omdat hij graag voor deze club met historie en geweldige achterban wil spelen”, laat Van Geel weten op de website van de huidige nummer vijf van de Eredivisie. Van Geel begrijpt de keuze voor Feyenoord.

“Ik begrijp dat volkomen, ben zelf ook blij dat ik voor deze prachtige club mag werken. De supporters hebben de afgelopen jaren geduld moeten hebben, maar gelukkig hebben we de weg omhoog weer ingezet. Dat is fantastisch en moeten we blijven vasthouden. We zijn dit jaar absoluut de goede weg ingeslagen met Feyenoord”, aldus de 51-jarige Van Geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *