FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Inter wil Castaignos niet verhuren’

Vijf clubs willen graag Luc Castaignos voor een halfjaar huren van Internazionale. Maar de kans op het doorgaan van een tijdelijke transfer lijkt miniem. “De technische staf wil hem graag bij de selectie behouden.”

Zaterdag werd al bekend dat de 19-jarige aanvaller in de belangstelling staat van Bologna, Novara, Siena, Parma en Cesena. Maar de kans dat de ex-Feyenoorder het seizoen elders afmaakt, is echter minimaal. “Het klopt dat erg veel clubs interesse hebben getoond om Luc te huren in januari”, zegt Karim El Atmani, die samen met Arie Treffers de zakelijke belangen behartigt van de spits, in het Algemeen Dagblad.

“Internazionale wil Luc op dit moment echter niet verhuren. De technische staf wil hem graag bij de selectie houden. Luc wil zelf trouwens ook nog alles geven dit seizoen bij Inter. Castaignos bezorgde zijn club drie belangrijke punten door in de uitwedstrijd tegen Siena de winnende treffer (0-1) te maken. Daarbuiten kwam hij nog drie keer in actie in competitieverband. Zijn plek bij Jong Oranje raakte hij door het minieme aantal speelminuten kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *