FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Galatasaray aast op Dirk Kuyt

Onlangs werd Nordin Amrabat nog gelinkt aan Galatasaray. De Turkse club lijkt haar aandacht echter te hebben verlegd naar een andere buitenspeler. Dirk Kuyt zou in de belangstelling van de Turken staan. In het verleden werd de aanvaller ook al eens met Galatasaray in verband gebracht.

De Turkse club zou tien miljoen euro voor de Nederlands international over hebben. Hoe Liverpool tegen een verkoop van de 31-jarige speler aan kijkt is nog onduidelijk. Diverse Turkse media melden dat Kuyt het niet ziet zitten om in Turkije aan de slag te gaan.

Kuyt lijkt niet meer voor te komen in de toekomstplannen van trainer Kenny Dalglish. Veelal moet hij genoegen nemen met een plaats op de bank. Zijn contract loopt nog tot medio 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *