FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord blijft hopen op John Goossens

NEC-speler John Goossens vertrekt niet naar Swansea City. De 23-jarige middenvelder maakt het seizoen af bij NEC. Feyenoord, dat eerder al interesse zou hebben getoond, blijft daardoor in de race voor de man uit Heemstede. Het contract van Goossens loopt komende zomer af.

Zelf gaf hij al aan zijn contract niet te willen verlengen. De club uit Nijmegen, die momenteel het geld goed kan gebruiken, wilde hem daardoor graag nog deze winterstop verkopen, zodat hij niet transfervrij zou vertrekken.

Swansea City meldde zich vervolgens bij NEC en beide clubs kwamen al tot een onderling akkoord. Goossens stelde zich lang weifelend op en liet maandag via zijn zaakwaarnemer weten dat hij definitief niet de overstap maakt naar de club uit Wales, waar onder meer de Nederlander Michel Vorm speelt.

Feyenoord liet volgens verscheidene mediabronnen al weten interesse te hebben in Goossens. De Stadionclub lijkt nu een van de grootste kanshebbers om Goossens komende zomer gratis over te nemen van NEC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *