FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Hanegem: ‘Clasie wordt een hele goede’

Jordy Clasie maakt een uitstekend seizoen door bij Feyenoord. Het jonge talent speelt sinds dit seizoen in de A-selectie en maakt wekelijks indruk in het Feyenoord-shirt. Volgens clubicoon Willem van Hanegem gaat de middenvelder een grote toekomst tegemoet.

“We moeten Clasie niet vergelijken met topspelers als Xavi en Iniesta. Die zijn ook klein van stuk, maar spelen op een heel ander niveau. En die hebben betere spelers om zich heen lopen dan Clasie bij Feyenoord. Clasie kan uitgroeien tot een uitstekende voetballer, maar daarvoor moet hij wel de juiste spelers om zich heen hebben”, aldus Van Hanegem in gesprek met RTV Rijnmond.

Vorig seizoen werd de twintigjarige middenvelder uitgeleend aan Excelsior. Dit seizoen speelde het talent in alle zeventien Eredivisie-wedstrijden van Feyenoord, waarin hij éénmaal een doelpunt wist te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *