FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord en Twente hebben beste velden in de eredivisie’

De voetballers in de Eredivisie spelen het liefst op de grasmatten van Feyenoord en FC Twente. Dat blijkt uit een enquête van spelersvakbond VVCS. Na elke wedstrijd geeft de aanvoerder van elke club een cijfer aan het veld waarop hij gespeeld heeft.

Daarvan heeft de VVCS in de winterstop een gemiddelde gemaakt. Feyenoord en FC Twente gaan gedeeld aan de leiding. PSV, dat de veldencompetitie vorig jaar winnend afsloot, staat nu derde. Koploper AZ en Ajax completeren de top-5. Opvallend is dat de kunstgrasmatten van Heralces Almelo (17de) en Excelsior (18de) slecht gewaardeerd worden.

In de Jupiler League is het beste veld te vinden bij degradant Willem II. Het kunstgras van koploper FC Zwolle komt als slechtste uit de test.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *