FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil door met Koeman en niet Adriaanse

Ronald Koeman lijkt ook volgend de trainer van Feyenoord te worden. De oefenmeester heeft een aflopend contract, maar technisch directeur Martin van Geel heeft laten weten graag door te gaan met de huidige oefenmeester.

“De gesprekken moeten nog beginnen”, zegt Van Geel in het Algemeen Dagblad. “Maar het is duidelijk dat beide partijen die wel met het idee ingaan om langer met elkaar door te gaan.” De deze week bij FC Twente ontslagen Co Adriaanse is geen optie voor de Rotterdamse club. De Amsterdammer werd in het verleden al diverse malen in verband gebracht met Feyenoord.

Van Geel: “Dat Co is ontslagen vind ik ontzettend triest, maar ik praat niet over andere clubs. Wij zijn tevreden over Ronald Koeman en de trainer voelt zich thuis bij de club. We gaan proberen daar met elkaar uit te komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *