FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti blijft Feyenoord trouw

John Guidetti zal het seizoen bij Feyenoord afmaken. De Zweedse aanvaller heeft het naar zijn zin in Rotterdam-Zuid en zal dan ook niet ingaan op interesse deze transferperiode.

De negentienjarige aanvaller is in korte tijd uitgegroeid tot een publiekslieveling van het Legioen. De Zweedse aanvaller scoorde dit seizoen elf keer. Naast zijn doelpunten valt Guidetti ook op door zijn gedrevenheid. ‘Ik blijf dit seizoen bij Feyenoord, een fantastische club’, zo liet Guidetti op Twitter weten.

Feyenoord hoopt Guidetti ook volgend seizoen van Manchester City te horen. Het is nog onbekend of Manchester City hier open voor staat. Wel is duidelijk dat de Engelse koploper erg tevreden is over de begeleiding die Feyenoord aan Guidetti biedt. Daarnaast moet ook Guidetti openstaan voor een langer verblijf in De Kuip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *