FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Salaris Koeman probleem bij onderhandelingen’

Feyenoord is van plan om het in 2012 aflopende contract van trainer Ronald Koeman te verlengen. De club, spelers en trainer zelf willen graag met elkaar door, maar of dat mogelijk zal zijn is nog niet duidelijk. Het salaris van de trainer zou een hindernis kunnen zijn bij de aanstaande onderhandelingen.

De collega’s van Koeman bij Ajax, PSV, FC Twente en AZ verdienen in de meeste gevallen het dubbele of zelfs het driedubbele dan de trainer van Feyenoord momenteel krijgt. Afgelopen zomer deed Koeman een flinke geste door akkoord te gaan met een laag basissalaris. De kans is klein dat Koeman dat salaris ook volgend seizoen zal accepteren.

Bovendien zou Koeman een belangrijke kandidaat zijn om Bert van Marwijk na het EK op te volgen, mocht die vertrekken naar een Europese topclub. De bondscoach van Oranje zou een clausule in zijn contract hebben die het mogelijk moet maken om op elk gewenst moment over te stappen naar een club. Koeman heeft reeds al te kennen gegeven open te staan voor een baan als bondscoach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *