FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord onderzoekt derde mogelijkheid voor nieuwe Kuip

Feyenoord bekijkt volgens RTV Rijnmond een derde mogelijkheid voor de realisatie van een nieuwe thuishaven. De afgelopen jaren presenteerde de club al vaker plannen voor de bouw van een nieuwe Kuip; er is volgens de regionale omroep nu een optie bijgekomen. Daarin zou het nieuw te verrijzen stadion in de buurt van de huidige Kuip komen.

Feyenoord had een stadion aan de Maas en een verbouwing van het huidige stadion al als mogelijkheden bijgeschreven. Algemeen directeur Eric Gudde presenteerde de derde mogelijkheid tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Feyenoord. Volgens hem wordt de extra optie bekeken, omdat de kosten bij de andere twee varianten erg hoog zijn.

Jan van Merwijk, stadiondirecteur van De Kuip, acht de derde optie de meest realistische, mede doordat in die variant een kleinere rol voor de gemeente is weggelegd. De gemeente Rotterdam zou bij de andere twee opties een grotere rol spelen, maar gezien de financiële crisis zou het wenselijk zijn dat de overheid zich niet te intensief bemoeit met de realisatie van het stadion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *