FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord zonder Ramsteijn op trainingskamp

Kaj Ramsteijn laat het trainingskamp schieten. De Feyenoorder zal achterblijven in Rotterdam, waar hij gaat werken aan zijn herstel van een zware knieblessure. Verder heeft trainer Ronald Koeman een fitte selectie voor het trainingskamp.

Komende maandag 9 januari reist Feyenoord af naar het Spaanse Marbella, om zich daar tot 15 januari voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. De Rotterdammers beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen de 21-jarige Ramsteijn zal achterblijven in Nederland. Hij is herstellende van een kruisbandblessure en zal met fysiotherapeut Marijn Ewijk aan het herstel werken.

Rechtsachter Gill Swerts, die op de weg terug is, gaat wel mee. Hij had eventueel komende zaterdag al kunnen spelen in het oefenduel met Topklasser IJsselmeervogels. Dat duel wordt echter op kunstgras afgewerkt, waardoor besloten is om de rentree uit te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *