FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Vlaar: ‘Dit gaat een mooi jaar voor Feyenoord worden’

Na een succesvolle eerste seizoenshelft onder trainer Ronald Koeman rekent Feyenoord-verdediger Ron Vlaar ook op een mooi tweede bedrijf. De aanvoerder heeft vertrouwen in een goede afloop van het seizoen.

“Ik denk dat het een bijzonder en mooi jaar gaat worden voor ons”, zei Vlaar op de nieuwjaarsreceptie van zijn club. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we de lijn van voor de winterstop in de tweede seizoenshelft door gaan trekken en dat we op een mooie plek in de eredivisie gaan eindigen.”

Feyenoord staat na zeventien wedstrijden vijfde in de Eredivisie, met zeven punten achterstand op koploper AZ. PSV, FC Twente en regerend landskampioen Ajax staan nog tussen de huidige nummer één en Feyenoord in.

Ben Wijnstekers, voormalig aanvoerder van Feyenoord, sluit zich op het digitale thuis van Feyenoord bij Vlaar aan. Hij voorziet een mooi jaar voor de Rotterdammers. “Het ziet er voor Feyenoord veel rooskleuriger uit dan een jaar geleden. Zowel sportief als financieel en organisatorisch. Ik denk dat we op een fantastische plaats in de eredivisie zullen eindigen. Dat we waarschijnlijk in april uit Categorie 1 van de KNVB verdwijnen, is ook een mooi vooruitzicht.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *