FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Fer: ‘Misschien beter dat Adriaanse weg is’

FC Twente-middenvelder Leroy Fer is blij met de komst van Steve McClaren. De Engelse coach is de opvolger van Co Adriaanse, die werd ontslagen bij de Tukkers.

“Natuurlijk is het nooit leuk om midden in het seizoen van trainer te wisselen”, aldus Fer in gesprek met de NOS. “Maar omdat Steve McClaren het wordt, die heel de club al kent, denk ik dat dat misschien juist beter is.”

Fer kwam deze zomer voor vijf miljoen euro over van Feyenoord, maar had onder Adriaanse niet altijd een basisplaats.

Vrijdagmiddag zette Trainer/Coach Steve McClaren zijn handtekening onder een tweeënhalf jarig contract bij FC Twente. “Het is fijn om oude gezichten terug te zien”. Morgen reist Steve McClaren af naar Gran Canaria waar de selectie sinds vandaag op trainingskamp is. “Ik kijk er naar uit om de spelers weer te zien en om met de selectie en staf aan de slag te gaan. Ik kan niet wachten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *