FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Negen miljoen minder aan salariskosten bij Feyenoord

Eric Gudde heeft weer alle vertrouwen in de toekomst van Feyenoord. De algemeen directeur is blij dat het weer om voetbal gaat bij de Rotterdammers en niet om de financiële problemen. “Ik begon pas op de achtste pagina over de financiën van de club.”

De laatste jaren stonden bij Feyenoord in het teken van bezuinigen. Toch hebben de Rotterdammers nog een schuld van bijna twintig miljoen. “In de dagelijkse uitvoering kunnen we geen winst meer boeken. We moeten het hebben van de transfers en bovendien wil de VvF binnenkort de 30 miljoen binnen hebben. We hoeven overigens niet tot 0 terug. Als we een schuld hebben van 8 of 9 miljoen met 4% rente. Dan is dat jaarlijks gewoon op te brengen”, aldus Gudde op Feyenoord TV.

“We hebben een omvangrijke bezuinigingsoperatie achter de rug. We hebben de salariskosten met 9 miljoen terug kunnen brengen. Dit komt door zowel ontslagen als door het vertrek van bepaalde spelers met hogere salarissen en het verkleinen van de spelersgroep.”

Feyenoord ging ook langer in zee met hoofdsponsor ASR. “We hebben in een korte tijd niemand kunnen vinden. De economische crisis helpt uiteraard niet mee. Koevermans is met zijn team nationaal en internationaal bezig. We willen hetzelfde en meer eruit kunnen halen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *