FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Otman Bakkal kan naar Engeland

Feyenoord wil Otman Bakkal graag langer aan zich te binden, maar krijgt mogelijk concurrentie uit Engeland. Volgens Gazette Live heeft Middlesbrough interesse in de 26-jarige middenvelder.

Bakkal wordt dit seizoen gehuurd door Feyenoord van PSV, waar zijn contact aan het einde van dit seizoen afloopt. De Rotterdamse club is erg tevreden over de Eindhovenaar en wil dus ook volgend seizoen de beschikking hebben over hem. Boro lijkt echter roet in het eten te gooien.

De Engelse club, dat uitkomt in het Championship, was eerder geïnteresseerd in PSV’er Orlando Engelaar, maar ziet in Bakkal een betere optie. Bij Middlesbrough staat ook Nederlander Marvin Emnes onder contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *