FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Dirk Kuyt komt niet terug bij Feyenoord’

Dirk Kuyt begint langzaamaan zijn plek te verliezen in het elftal bij Liverpool en dat zorgde de voorbije week voor de nodige speculaties. Zo zou de aanvaller deze winter nog terug willen keren bij Feyenoord, maar volgens zaakwaarnemer Rob Jansen is dat absoluut niet waar.

“Dat hij teruggaat naar Feyenoord in deze winterstop, is volstrekt niet waar”, zegt Jansen tegen Elfvoetbal. “Het klopt wel dat hij niet blij is met de mindere speelminuten die hij krijgt bij Liverpool, maar dat is elke prof. Want die willen alles spelen. Maar Feyenoord is voor dit seizoen uitgesloten. Zij hebben niet eens geïnformeerd.”

De belangenbehartiger wilde overigens niet bevestigen of andere clubs wel geïnformeerd hebben naar Kuyt. “Dat is niet aan de orde. Hij blijft gewoon bij Liverpool. Ik zie een transfer momenteel niet gebeuren. Dat van Feyenoord is een oud verhaal. Dat komt er ooit wel van, maar nu nog niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *