FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Bart Schenkeveld zeker van basisplek bij Excelsior

Bart Schenkeveld speelt de rest van het seizoen op huurbasis bij Excelsior. De verdediger van Feyenoord hoopt daar veel aan spelen toe te komen en lijkt zich op te kunnen maken voor een plek in de basis. Dat zouden beide clubs zo hebben afgesproken.

“Maar in de voetballerij weet je het nooit. Je moet je altijd maar bewijzen”, aldus de jonge verdediger tegen RTV Rijnmond. Schenkeveld is sinds kort weer helemaal fit. De Feyenoorder raakte vorig jaar ernstig geblesseerd aan zijn knie.

Voor Excelsior is de komst van de verdediger broodnodig. De club staat laatste in de Eredivisie met acht punten uit zeventien duels. Naast Schenkeveld wist Excelsior zich ook al te verzekeren van Rangelo Janga (Willem II), Moussa Kalisse en Elvis Manu (Feyenoord).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *