FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti gaat hard trainen voor klassieker

John Guidetti heeft zin in het duel tussen Feyenoord en Ajax, ook wel ‘De Klassieker’ genoemd. De spits van de eerstgenoemde club, die wordt gehuurd van Manchester City, gaat er hard voor trainen. Dat meldde Guidetti op het sociale netwerk Twitter.

“Ik ga hard trainen voor 29 januari”, zo viel te lezen op het Twitter-account van de Zweedse aanvaller, die dit seizoen indruk maakt bij de Rotterdamse club. In twaalf duels onder leiding van hoofdtrainer Ronald Koeman was Guidetti goed voor het maken van elf treffers.

Bij City, de broodheer van Guidetti, kwam hij nauwelijks aan speeltijd. Nadat een transfer naar FC Twente geen doorgang vond, klopte Feyenoord aan de deur bij de jeugdinternational. Guidetti heeft zich inmiddels ontpopt tot één van de publiekslievelingen bij Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *