FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Gill Swerts vreest voor gedwongen vertrek bij Feyenoord

Gill Swerts maakte zaterdagmiddag zijn rentree bij Feyenoord. Na lang blessureleed mocht de verdediger meespelen tegen IJsselmeervogels (4-2 winst). Swerts vreest echter aankomende zomer te moeten vertrekken uit Rotterdam.

“Dat is voetbal. Als je zeven maanden geblesseerd bent geweest is het normaal dat de club je niet direct een nieuw contract aanbiedt”, zegt Swerts tegenover RTV Rijnmond.

“Feyenoord is een club die op dit moment in wederopbouw is. Ze zijn op dit moment bezig met spelers als John Goossens en Daryl Janmaat en dat zijn in mijn ogen type spelers die geschikt zijn voor Feyenoord. Meneer Van Geel is bezig om iets moois neer te zetten en dat is zijn goedrecht. Op het moment dat ik daar geen deel van uitmaak, dan is dat nou eenmaal zo. Dat is de voetbalwereld.”

Swerts hoopt na de winterstop nog wel in actie te komen. “Ik wil dit jaar volledig fit worden en misschien nog wel wedstrijden spelen voor Feyenoord. Het blijft toch mijn club. Maar we zien in de zomer wel wat er gaat gebeuren. Ik hoop nog zes á zeven jaar door te gaan als voetballer. Misschien krijg ik in de zomer nog wel een aanbieding. We zullen zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *