FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord gaat speler huren in de winterstop

Het gaat steeds beter met de financiële situatie bij Feyenoord. Volgens het Algemeen Dagblad heeft de Rotterdamse club inmiddels een budget opgebouwd dat het een speler in de winterstop kan huren.

Technisch directeur Martin van Geel heeft aan trainer Ronald Koeman laten weten dat hij eventueel een huurling aan de selectie kan toevoegen. De oefenmeester wil echter eerst een oordeel vellen over de zes jeugdspelers die mee zijn op trainingskamp. De oud-international wil eerst kijken of daar een versterking bijzit.

Feyenoord bereidt zich in Marbellla voor op de tweede seizoenshelft. Afgelopen zaterdag stond er een oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels op het programma. De Rotterdammers wonnen uiteindelijk met 2-4 van de Topklasser. Elvis Manu, één van de talenten, liet zich zien en scoorde de eerste treffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *