FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Veel interesse voor Luc Castaignos

Luc Castaignos kan verhuizen naar clubs uit Engeland en Italië. De spits, die onlangs nog aangaf niet te willen vertrekken bij zijn huidige werkgever Internazionale, staat in de belangstelling van onder andere Liverpool. Dat meldt The Mirror zondag.

Naast Liverpool zouden ook Tottenham Hotspur, Everton en enkele Italiaanse clubs lonken naar de diensten van de oud-Feyenoorder. Een vertrek in de winter lijkt echter uitgesloten, waardoor de geïnteresseerde ploegen moeten wachten tot na dit seizoen.

Castaignos kwam vorige zomer over van Feyenoord voor een bedrag van drie miljoen euro. Dit seizoen speelde de negentienjarige spits nog maar vier competitiewedstrijden voor Inter, waarin hij één enkele keer doel trof. Die enige treffer was wel de winnende, waardoor hij op de valreep nog matchwinner werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *