FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord en Koeman hebben eerste gesprek al gehad’

Deze week hoopt Feyenoor flinke stappen te zetten rondom de contractverlenging van trainer Ronald Koeman. In het Spaanse Marbella, waar de selectie op trainingskamp is, worden de besprekingen voort gezet.

Afgelopen weekend vond er al een gesprek plaats, schrijft De Telegraaf. De club heeft door dat het nog geen garantie is voor een snel akkoord. Want Koeman wil graag zijn salaris verhoogd zien worden na zijn sportieve successen tot nu toe in De Kuip. De clubleiding gaat er niet vanuit dat Koeman een salaris kan krijgen die andere Nederlandse topclubs aanbieden.

Dat Koeman wil verlengen heeft in ieder geval voor blije gezichten gezorgd. De sfeer is optimistisch bij de selectie en clubleiding. Maar niet alleen de salariseisen spelen een rol. Ook de interesse van de KNVB bij een tussentijds vertrek van Bert van Marijk telt mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *