FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Kamohelo Mokotjo denkt aan vertrek bij Feyenoord’

Kamohelo Mokotjo slaagt er bij Feyenoord maar niet in een basisplaats af te dwingen. De middenvelder, die dit seizoen nog geen enkele keer in de basis startte, denkt daarom aan een vertrek.

“Ik weet ook dat de club voor komend seizoen in de persoon van Ruud Vormer al een nieuwe middenvelder heeft gestrikt”, begint Mokotjo in het Algemeen Dagblad. “Maar wat kan ik daar aan doen? Wat ik nu nodig heb is speeltijd. Ik moet mijn ritme weer kunnen vinden en zelfvertrouwen op doen.”

De twintigjarige voetballer gaat deze maand met Feyenoord in gesprek over de toekomst. Zijn contract loopt komende zomer af, maar de Rotterdammers hebben een eenzijdige optie om met twee jaar te verlengen. Met zijn salaris (527.000 euro) drukt de Zuid-Afrikaan echter zwaar op de begroting.

“Of ik wil zelf blijven? Voor mij is de tijd echt aangebroken dat ik elke week speel. Zaterdag wacht het oefenduel met FC Basel en straks staan de wedstrijden tegen VVV en Ajax voor de deur. Dat zijn de momenten dat ik mij wil bewijzen. De komende maanden wordt veel duidelijk”, aldus Mokotjo, die voorlopig geen last heeft van de afwezige Karim El Ahmadi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *