FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Forse domper treft Feyenoord

Een forse domper voor Feyenoord. Ricky van Haaren raakte gisteren in Spanje op het trainingskamp van Feyenoord geblesseerd aan zijn enkel. De verwachting is dat Van Haaren weken uit de roulatie is en dat maakt de spoeling op het middenvelder nog dunner.

Van Haaren vliegt snel terug naar Nederland. ‘We houden rekening met tussen de twee en vier weken afwezigheid’, aldus clubarts Casper van Eijck in het Algemeen Dagblad. Na Karim El Ahmadi (Afrika Cup met Marokko) valt nu dus ook Van Haaren bij Feyenoord weg. De enige serieuze optie die Feyenoord op dit moment nog heeft is Kamohelo Mokotjo.

Technisch directeur Martin van Geel in het Algemeen Dagblad: ‘Het is een flinke streep door de rekening. Ricky had zijn zinnen op een basisplaats gezet nu Karim afwezig is. Voor ons is het echter niet het signaal om ons te oriënteren op de markt. We hebben nog middenvelders, al zijn ze erg jong.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *