FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Karim El Ahmadi wil nog jaren Feyenoorder blijven

Karim El Ahmadi is niet bezig met een eventuele transfer. De middenvelder is inmiddels een belangrijke waarde bij het goed presterende Feyenoord. Dat terwijl de Rotterdammers vorig jaar nog hoopten El Ahmadi te slijten aan Al-Ahli.

“Ik zou het niet erg te vinden om nog jaren bij Feyenoord te spelen”, zegt de geboren Enschedeër nu tegen RTV Rijnmond. El Ahmadi heeft nog een contract tot medio 2013 in Rotterdam-Zuid.

Toekomstplannen heeft de Marokkaan dan ook nog niet. “Ik wil dit seizoen wat moois met Feyenoord bereiken. Daarna zien we wel verder.” El Ahmadi bereidt zich op dit moment met Marokko voor op de Afrika Cup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *