FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman wil Oranje-clausule in nieuw contract

Ronald Koeman heeft donderdagmiddag met de clubleiding van Feyenoord gesproken over een nieuw contract. De Zaandammer is bij de Rotterdammers in het bezit van een aflopend contract. De oefenmeester gaat opnieuw een kortstondig contract tekenen, omdat hij ook de situatie van bondscoach Bert van Marwijk in de gaten wil houden.

Van Marwijk mag het Nederlands elftal verlaten als er een internationale club zich meldt. Koeman ziet zichzelf volgens Voetbal International een serieuze kandidaat om de keuzeheer op te volgen.

Koeman heeft in het verleden al eens laten weten graag bondscoach te worden van Oranje. “Dat is iets wat ik graag zou willen”, aldus de oefenmeester een paar weken terug. “Rijkaard heeft het gedaan, Van Basten ook. Ik ambieer het en denk dat ik het kan.” De verwachting is dat de oud-international binnen afzienbare tijd zijn handtekening onder een nieuw contract gaat zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *