FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Excelsior test talent van Feyenoord

Jeugdinternational Jordy van Deelen traint komende week mee bij Excelsior. De back, die dit seizoen zijn wedstrijden speelt in de A1 van Feyenoord, komt ook in enkele oefenwedstrijden in actie.

De achttienjarige Van Deelen is, indien hij voldoende indruk maakt, de volgende speler die in het kader van het samenwerkingsverband tussen Feyenoord en Excelsior de overstap maakt naar Kralingen. Afgelopen zomer kwam het talent nog uit voor Oranje onder 18 in Portugal.

De verdediger maakte in november al zijn officieuze debuut in het eerste elftal van Feyenoord. Dat gebeurde in de oefenwedstrijd tegen Telstar. Ook zijn ploeggenoten Kay Blokland, Tonny Trindade de Vilhena en Lucas Woudenberg kwamen toen in actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *