FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Ronald Koeman kritisch op Ron Vlaar’

Ronald Koeman legt de lat hoog bij Feyenoord. Na de 3-3 remise tegen het Zwitserse FC Basel was de oefenmeester al kritisch op Jerson Cabral en ook Ron Vlaar moet het ontgelden. Koeman zei al eerder dat hij meer van zijn aanvoerder verwacht en was ook nu weer niet tevreden.

Vlaar slaagde er volgens Koeman niet in de organisatie op poten te zetten tegen Basel, dat voor rust duidelijk de bovenliggende partij was. “Als een tegenstander tactisch iets anders speelt dan wij gewend zijn, komen wij meteen in de problemen”, zuchtte Koeman in gesprek met het Algemeen Dagblad. “De organisatie viel weg, de communicatie ontbrak.”

De coach vindt dat de spelers vaker zelf met oplossingen zouden moeten komen. “Ron Vlaar deed gewoon niet wat hij moest doen”, zei Koeman. “Ik heb zelf ook centraal achterin gespeeld, weet wat er wordt gevraagd. En nee, dat ging tegen FC Basel niet goed.” Feyenoord hervat de competitie aankomend weekend met een uitwedstrijd bij VVV-Venlo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *