FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord en Ronald Koeman langer door met elkaar

Ronald Koeman verlengde dinsdagochtend zijn contract bij Feyenoord met één seizoen. Daarmee hebben de club en trainer gekregen waar ze al een tijdje op hoopten. De coach laat aan op de website van Feyenoord kort weten blij te zijn de verlenging te hebben ondertekend.

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Feyenoord en ben blij dat we er uit zijn gekomen. Te meer daar we allemaal ook volop mogelijkheden zien om te groeien met deze talentvolle groep”, aldus Koeman op de website van de Rotterdammers.

Koeman staat sinds afgelopen zomer voor de groep in Rotterdam. Na twee magere jaren onder Mario Been, heeft de nieuwe trainer de ploeg aan het voetballen gekregen. Feyenoord staat keurig vijfde en heeft nog voldoende perspectieven op een betere klassering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *