FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord houdt zestal bij de selectie

Feyenoord-trainer Ronald Koeman is tevreden over de ontwikkelingen van diverse jeugdspelers. De oefenmeester nam Elvis Manu, Mats van Huijgevoort, Anass Achahbar, Tonny Trindade de Vilhena, Matthew Steenvoorden en Terence Kongolo mee op trainingskamp en raakte onder indruk van het zestal.

Koeman wil het zestal via maatwerk bij de selectie gaan houden. “Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de eerste dagen van de week meetrainen met het eerste elftal en dan eventueel bij A1″, zo vertelde technisch directeur Martin van Geel in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Van het zestal heeft vooralsnog alleen Achahbar zijn officiële competitiedebuut gemaakt. De jonge aanvaller speelde in totaal drie wedstrijden mee en kwam ook al in actie tijdens het bekertoernooi. Feyenoord heeft vertrouwen in de talentvolle jongelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *