FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Goossens definitief naar Feyenoord

Feyenoord heeft maandagmiddag de tweede speler voor het nieuwe seizoen weten vast te leggen. De Rotterdammers hebben zich versterkt met de diensten van John Goossens. De middenvelder heeft een principe-akkoord bereikt met technisch directeur Martin van Geel en hij zal binnenkort een contract tekenen dat hem tot de zomer van 2016 in De Kuip houdt.

Van Geel is opgetogen met de komst van de middenvelder. “We hebben op dit moment niet zoveel linksbenige spelers,” laat de td weten. “John kan bovendien op verschillende posities uit de voeten. Hij is nog een jonge speler, maar heeft al de nodige ervaring in de Eredivisie. Hij is bovendien een type dat past bij Feyenoord.”

“John heeft als extra een fantastische trap, die een wapen kan zijn bij vrije trappen en hoekschoppen. We zijn heel blij dat hij voor Feyenoord heeft gekozen,” besluit de bestuurder. Goossens speelde sinds 2009 66 wedstrijden voor NEC en scoorde 13 keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *