FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Oud-Feyenoorder overleden

Feyenoord en de FSV hebben met droefenis kennis genomen van het overlijden van oud-speler Cor van Munster. De Rotterdammer overleed zondagochtend op 91-jarige leeftijd. Van Munster werd op 20 augustus 1945 lid van Feyenoord en bleef dat tot aan zijn dood.

De van Florissant afkomstige rechtsbuiten speelde tussen 1945 en 1953 69 officiële wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij liefst 31 keer scoorde. Van Munster – die met Feyenoord deelnam aan de legendarische trip naar Curaçao in 1946 – kwam ook uit voor het Rotterdams elftal, het bondselftal en het zogenaamde Zwaluwenelftal van de KNVB.

Na het overlijden van Cor Huisman in augustus 2011 was Cor van Munster de oudste nog in leven zijnde voormalige eerste elftalspeler van Feyenoord. Van Munster bezocht trouw de jaarlijkse reünie van oud-spelers. Zijn uitvaartplechtigheid vindt a.s. vrijdag rond het middaguur plaats in het crematorium aan de Maeterlinckweg.

Directie, staf, spelers, bestuur en personeel van Feyenoord en de FSV wensen de nabestaanden en vrienden van Cor van Munster veel sterkte met dit grote verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *