FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Zelfs als Barcelona belt blijf ik bij Feyenoord’

Ronald Koeman zette eerder week zijn handtekening onder een contractverlenging bij Feyenoord. De trainer is van plan om die termijn van één extra jaar uit te dienen. Zelfs wanneer zijn geliefde FC Barcelona zich zou melden, zal Koeman in Rotterdam blijven.

Koeman volgt zijn oude club nog altijd op de voet, maar zal zich niet laten verleiden tot een overgang. Bovendien zal de trainer een kans om als bondscoach aan de slag te gaan naast zich neerleggen. Koeman heeft namelijk geen ontsnappingsclausule in zijn contract staan.

“Zo’n bepaling laat je niet in je contract opnemen als je voor één jaar tekent”, zegt Koeman in het Algemeen Dagblad. “Dat zou niet correct zijn. Ik kan niet duidelijker zijn dan dit: zelfs als Barcelona straks belt, blijf ik in De Kuip. En dat ik maar voor één jaar teken, past in het hedendaagse voetbal. Dat zie je steeds vaker.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *