FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Martins Indi: ‘Grote jongen bij Feyenoord worden’

Bruno Martins Indi is niet van plan Feyenoord in te ruilen voor een andere club. De negentienjarige verdediger denkt zich in Rotterdam-Zuid verder te kunnen ontwikkelen.

Volgens het Algemeen Dagblad klopte technisch directeur Martin van Geel reeds bij de zaakwaarnemer van Martins Indi aan om te verlengen. “Dat is een mooi signaal”, reageert Martins Indi, wiens contract tot medio 2013 loopt.

“Natuurlijk sta ik open voor gesprekken. Dat is toch logisch? Ik wil een topverdediger worden en als ik in deze fase bij een andere club binnenwandel, moet ik weer op nul beginnen. Mijn zaakwaarnemer staat er ook op die manier in. Eerst bij Feyenoord een grote jongen worden en dan pas verder kijken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *