FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord neemt B-junior mee naar Venlo

Feyenoord zal met een veredelde jeugdselectie afreizen naar Limburg voor het duel met VVV Venlo. Liefst vier A-junioren en een B-junior maken deel uit van de groep die komende zondag in De Koel zal aantreden. Tony Vilhena, pas deze maand zeventien jaar geworden, zal op de reservebank plaatsnemen bij de Rotterdammers.

Eerder was al bekend dat Feyenoord tegen VVV zal aantreden met een debutant in de achterhoede. Stefan de Vrij en Miquel Nelom zijn wegens blessures niet inzetbaar, waardoor Terence Kongolo of Mats van Huijgevoort links in de defensie moet spelen.

Trainer Ronald Koeman, die later op zaterdag de knoop zal doorhakken over de invulling van de linksbackpositie, is blij dat hij de talenten aan het werk heeft gezien op trainingskamp. “Het blijkt een goede keuze te zijn geweest om de talenten mee te nemen voor een trainingskamp in Spanje”, laat de oefenmeester weten aan De Telegraaf.

“We hebben prima dingen gezien en dat zij er nu bij zitten heeft niet alleen met blessures van anderen te maken. Sommigen hebben ook plaats gemaakt”, vervolgt Koeman, die daarmee laat doorschemeren dat hij van plan is om in de tweede seizoenshelft door te selecteren. “Alle jeugdspelers die er in Spanje bij waren, zijn in de selectie gebleven. Afhankelijk van blessures beslissen we hoeveel er bij blijven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *