FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil langer door met Bruno Martins Indi

Rotterdammers de op papier veel mindere goden kloppen, komt de gewenste vijfde plaats steeds steviger in handen. Verdediger Bruno Martins Indi is het met zijn coach eens.

Even leek Bruno Martins Indi dit seizoen weer helemaal onderaan de hiërarchische ladder plaats te moeten nemen. De 19-jarige verdediger werd begin november halverwege de thuiswedstrijd tegen NEC gewisseld en zijn vervanger Miquel Nelom maakte die avond wel indruk op coach Ronald Koeman.

Nadat centrumverdediger Stefan de Vrij het eerstvolgende duel in Arnhem tegen Vitesse een forse enkelblessure had opgelopen, greep de geboren Portugees echter op overtuigende wijze zijn kans.

Inmiddels klopte technisch directeur Martin van Geel al aan bij zaakwaarnemer Sietje Mouch. Feyenoord wil het medio 2013 aflopende contract van de linkspoot openbreken en met enkele seizoen verlengen. ‘Dat is een mooi signaal’, zegt Martins Indi.

‘Natuurlijk sta ik open voor gesprekken. Dat is toch logisch? Ik wil een topverdediger worden en als ik in deze fase bij een andere club binnenwandel, moet ik weer op nul beginnen. Mijn zaakwaarnemer staat er ook op die manier in. Eerst bij Feyenoord een grote jongen worden en dan pas verder kijken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *