FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord won al ruim 20 jaar niet meer bij VVV

Trainer Ronald Koeman van Feyenoord is naar eigen zeggen “geschrokken” van de statistieken van de Rotterdamse club in Venlo. Van de achttien uitwedstrijden tegen VVV in de Eredivisie won de Rotterdamse ploeg er slechts twee. De laatste zege dateert alweer van september 1991, toen de roodwitte brigade met 1-0 zegevierde dankzij een treffer van Gaston Taument.

“Met alle respect voor VVV, maar de statistieken zijn vanuit Feyenoords oogpunt ongelooflijk”, gaf Koeman op de website van zijn club aan. “Het lijkt me duidelijk dat we dit willen doorbreken, dat we goed willen starten aan het vervolg van de competitie. De lijn van de laatste weken voor de winterstop moeten we doortrekken.”

Een andere statistiek stelde Koeman evenmin gerust: Feyenoord heeft in de laatste vijf seizoenen na de winterstop de eerste wedstrijd niet kunnen winnen (een gelijkspel, vier nederlagen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *